Massage is een weldaad als tegenwicht voor alle drukte

Massages

 U kunt bij ons terecht voor massages die voor eigen rekening zijn. Dwz dat deze niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Er zijn verschillende vormen van massage.

De ontspanningsmassage
Door de ontspanningsmassage kunt u tot rust komen. De rug, armen en benen worden in een rustig tempo gemasseerd.

De voetmassage
De voeten zijn vaak vergeten lichaamsdelen, terwijl ze heel wat werk voor ons verzetten. Doordat we veel in ons hoofd zitten raken we uit onze basis, onze voeten. De massage stimuleert de voetzoolreflex punten en brengt de aandacht naar beneden, wat ons ontspanning in het hoofd en een meer geaard gevoel geeft.

De nek-, schouder- en hoofdmassage
De nek-, schouder- en hoofdspieren zijn gevoelig voor spanning en stress. Vaak zijn er pijnlijke drukpunten (triggerpoints) en verhoogde spanning in de spieren. Een ontspanningsmassage in dit gebied zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en de afvalstoffen makkelijk worden afgevoerd.

Mindfulness
Mindfulness is een prettige manier om de aandacht op uzelf te richten en tot ontspanning te komen. Dit doen we met rustige oefeningen die met volle aandacht worden uitgevoerd. Nadien kunt u de oefeningen thuis zelf voortzetten.