Een luisterend oor, gericht advies

Fysiotherapie

Met fysiotherapie kunnen wij u helpen bij het oplossen of verminderen van klachten van het houdings- of bewegingsapparaat. Of als klachten blijvend zijn, helpen wij u hiermee om te leren gaan.

Klachten kunnen ontstaan tijdens werk, sporten, een ongeluk, ziekte maar ook als gevolg van het ouder worden. Als fysiotherapeut kijken wij naar uw klachten en mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Daarna bespreken we met u de behandelmogelijkheden en starten we de fysiotherapie behandeling.

Praktische informatie
U kunt bij ons in principe terecht met of zonder verwijzing van een arts of specialist. Voor chronische klachten die uit de basisverzekering vergoed worden is wel een verwijzing nodig. Wij kunnen u hierover adviseren. Neemt u bij de eerste behandeling een identiteitsbewijs mee.

Kwaliteit
Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG register en het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie (CKR). Zij zijn lid van het KNGF en NVFL en onderschrijven de richtlijnen van de beroepsgroep met behoud van hun eigen identiteit.